Back on track

Back on track…Efter camp epic winther edition har jeg fundet tilbage i uniformen og hverdagens trummerum… ligeledes har jeg for alvor haft gensyn med den røde løber på stadion og gensynsglæder har været stor !

apropos gensynsglæde, så har jeg også gjort comback i Sønderborg Svømmeklub – hvor jeg desperat forsøger at følge trop med de evigt hårdt arbejdende og dygtige lovendende unge talenter vi har i Sønderborgs svømmemiljø. Det er motiverende og enormt givende for mig som solo atlet,at dele baner med dem.

Ellers arbejdes der hårdt i svedekassen på ClubLaAppartementosAls hvor der svedes i litervis og med jævnemellemrum PIVES i timevis… Jeg er siden campen blevet introduceret at Coach Hibiscus til konceptet, at cykle ”piv piv” intervaller !! .. noget jeg senere har skulle lære på den hårde måde bestemt ikke er en opgave man kan eller skal tage let på..

Som altid holdes kroppen kørende med hyppige og stort set regelmæssig service eftersyn hos Sportsklinik-syd og styrke/mobilitets øvelser i perfekte omgivelser på Linde allé hos Sønderborg CityFitness.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *