Camp Epic 19 Winter Editon has come to an end..

Camp epic is done and dusted.. what a camp!

Da jeg i januar måned opdagede en uge med relative mange afspadseringsdage og dermed nogel flere fritimer end ellers velkendt for mit ugeprogram, var dette en mulighed, der ikke skulle spildes. Kreativteten på mulige løsninger ville ingen ende tage, men det virkede oplagt at strikke en træningslejr sammen hjemme på matriklen. Mulighederne for gode træningsfacilieter har jeg i form af ClubLaTinlev (svømmehal), SønderborgCityfitness der er abnormt velekviperet og ClubLaHome med bike- og thoraxtrainer.  Det var en praktisk og økonomisk GOD løsning i mine øjne – value for your money..


Coach Hibiscus behøvede heldigvis ikke meget overtalelse og var med på ideen. Der er kørt relativt kvalitet frem for kvantitet, da jeg stadig skulle passe nogle arbejdsvagter ind imellem.
– Igen siger vi altså lige tak til optimasport, recoveryboots og Sportsklinik-syd for behandling. Ligeledes et kæmpe skud ud til Powerbar for energistøtte… jeg har ikke gjort det op i tal, men det har kostet MANGE kcal i denne uge.

I dag søndag afsluttede jeg på passende vis med et morgenfrisk hårdt pas på den røde løber på Sønderborg stadion efterfulgt af mobilitets og styrketræning i Cityfitness.
En omgang hurtig energi og active – recovery i mine støvler også drog jeg mod ClubLaTinglev for at sætte et godt og solidt punktum for denne hårde men retfærdige træningslejr. Skuffelsen ville dog ingen ende tage, da jeg efter 90 min fysisk såvel som mentalt hårdt arbejde i hvad der føleles som minus 44 graders koldt vand opdager, saunaen IKKE er tændt på en søndag.


Campen har dog generelt været yderst vellykket, og vi har fået nogle meget brugbare data’ ”med hjem”, således at planen for den fremtidig træning kan lægges, og udviklingen af formfremgang kan sikres.

Et meget kort og overfladisk oprids af campen lyder;
lørdag til søndag – 9 fulde dage – 4 arbejdsdage – 3 møder – 36 timers træning – uandede mængde flydende energi – ukendt antal tøjvask – 8 gulvvask af cykelrum – 1079 smil – 4 tårer– 0 blod – 2 timer og 7 min samlet tid i suana – 2 behandlinger ved Sportklinik-syd.

#Dontcrackunderpressure