Det handler om at turde være så naiv, at du starter! Men efterfølgende er så stædig, at du fuldføre…

Målet for 2019 sæsonen er at tilstræbe det at mestre evnen i aldrig at miste fokus og altid være parat til, at ligge det kontinuerlige, vedvarende og hårde arbejde i det jeg foretager mig. Også samtidigt være grundlæggende drevet af lyst, glæde og mening.

Sæsonsen 2019 står lige for døren, og jeg er mere end klar til at sparke den ind. Der arbejdes hårdt i kulissen med Hr. Hibiscus bag roret. Jeg er ikke i tvivl om, at han er den helt rette til at styre skibet, selv i stormvejr og høj bølgegang! #Hibiscuperformance

Men lige for tiden er der nærmest blikstille og rygvind på havet. Dette har dog ikke været tilfældet efteråret/julen over, hvor en gammel skade og maveproblemer desværre satte dagsorden. Dette er heldigvis et lukket kapitel og tiden er ikke til at græde over spildt mælk!

Sammen med teamet bag bussen ses der fremad, og dette med store ambitioner og forhåbninger til den kommende tid! Vi er alle trukket i arbejdstøjet og jeg er så ubeskrivelig taknemmelig og rørt over den opbakning og støtte i det omfang jeg er og bliver mødt med af Konabussens Team

FOCUS
#Dontcrackunderpressure

.

Lørdag d 23 februar skydes Camp Epic Winter edition i gang, og det er faktisk noget jeg har set meget frem til. Coach Hibiscus har lovet tæsk, og ugen bliver fyldt med kvalitetspas af svedig karakter. Af praktiske og økonomiske årsager forbliver jeg hjemme på Costa Del Als, og vil træne på ClubLaHome samt ClubLaTinglev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *