Day one Camp Epic Winter Edition 19 – Marathon day

Lørdag d. 23 februar 2019
Day one Camp Epic Winter Edition
– Marathon day

When coach says go long – I go long.

Sammen med Coach Hibiscus havde vi leget med tanken om at bruge et marathon som en god måde at få lagt nogle kvalitets distance kilometer og træne paceing på løbet. Det er også altid en god investering at træne det at have en nummer på maven og evnen til at kunne holde en i forvejen fastlagt løbestrategi og plan for dagen. Også er det bare sjovt at løbe med andre løbetosser, og ikke mindst konkurrence elementet.

Det er ikke nogen hemmelighed at mit hjerte banker for løbet i Kiel, dette er løbet jeg løb mit første marathon og det er også løbet hvor jeg har haft nogle store resultatmæssig sejr.

Det findes – eller fandtes dog en forbandelse over Kiel for mit vedkommende – nemlig sub3 timers forbandelse (at løbe de 42.2 km under de famøse 3 timer). Jeg har de foregående to år løbet 3.01…
Planen for dagen var derfor simpel – løb stabilt og helst med negativt split. Løb med relativt overskud og varier ikke med mere end et par sekund pr. Km OG løb den under 3 timer.
Som sagt, så gjort… jeg krydser stregen på Kiel havn i tiden 2 timer 59 minutter og 59 sekunder

Det var en lidt kølig dag for mamaafrica, og jeg havde svært ved at holde varmen, dog havde jeg overraskende let ved at holde hovedet koldt. All in all så fik jeg lige det jeg kom efter – mental såvel som fysisk god træning. Camp Epic er hermed skudt i gang, og jeg glæder mig til tæsk, sved og forhåbentlig ikke tåre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *