Don’t crack under pressure! – Camp Epic 19 halfway status

Camp Epic 19 halfway status..
The bus is still going strong !

Endnu en dag, endnu et svømmepas i ClubLaTinglev! Ekstra fokus i denne uge er svømning, her vandføling og tempofornemmelse i det våde element.

Dernæst, for ikke at sige først og fremmest, arbejdes der HÅRDT på cyklen. Der svedes i litervis og produceres watt i tusinde tal. Coach Hibiscus er en hård men retfærdig mand, og han ved om nogen hvordan en kæde holdes stram. Der spildes derfor hverken tid eller resourcer på at pive eller tvivle. Arbejdet skal gøres og jeg glædes faktisk ved en fantastisk følelse af udmattelse og træthed efterfølgende…
Heldigvis har jeg mine recoveryboots og elektrolyt ”drink” på køl der altid trofast afventer et velendt træningspas, således jeg lynhurtigt er klar til endnu et 😉

I dag torsdag eftermiddag står på ”back on track” time – bogstaveligtalt..
Et hårdt, faktisk campens første rigtige hårde løbepas på station skal se dagens lys. Jeg glæder mig faktisk, men det kan godt være jeg kommer til at fortryde dette udsagn? ☺

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *