Run the blue line

Hamborg Marathon 2019

42,2 km i tiden 2.52.38

I den foregående weekend var Team Brock draget mod den nordtyske handelsby Hamborg for at deltage i det legendariske by- marathon, en vaskeægte forårsklassiker.

Løbet har været i sigtekornet siden vintersæsonen og været både en gulerod men også årets første markør for formstatus.

Løbet havde derfor fået en lille prioritet i opbygningsfasen mod årets første store satsning, nemlig Ironman Østrig. Ligeledes markerer løbet også en afslutning for opbygningsfasen i min vintertræning, og dermed starten for et decideret konkurrenceforløb frem imod Ironman Østrig om 9!!! uger..
 
Coach Hibiscus havde spået PR (personlig rekord) og lagt en snorlige plan frem imod dette.  Planen var simpel – løb kontrolleret de først 21 km – øge de næste 10 og åbne helt op hvis der var mere i tanken de sidste 11 km.

Jeg kunne krydse den røde løber ved Messe Halle i Hamborg i tiden 2 timer 52 minutter og 38 sekunder. Dette rækker til en respektable 35 plads af alle startende kvinder, og sågar også dagens bedste danske kvindelige tid.

Jeg kunne ikke havde nået dette resultat uden støtte fra mine trofaste passagerer på bussen, og jeg er hver enkelt part evigt taknemmelig. Hamborg indikerer sæsonen kan blive rigtig god, og jeg er blot endnu mere sulten for at jagte videre i processen…

#Dontcrackunderpressure

1 kommentar

  • Stjerne-resultat, Katrine – intet mindre – at skære 5 minutter af PR på dit niveau viser at du og din coach har fundet den helt rigtige opskrift og balance mellem træning, restitution og kost. Jeg er bare så imponeret!
    Godt at der er bjerge i Østrig – så er der ikke så langt til stjernerne :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *