RunningCampDambach

Runningcamp Dambach 2019

På baggund af tidligere gode erfaringer for running camp i Alsace i forbindelser med opbygning af en god løbebase, bliver der i de kommende dage effektueret en nøje tilrettelagt løbecamp i og omkring vinmarkerne i det nordlige Frankrig. Jeg er personligt meget begejstret for området, kulturen og mulighederne. Der er oplagte, og for mig optimale løbetræningsforhold, med både højdemeter, fine og grove stisystemer (i den moderne verden ”trails”) og flade asfalt stykker. Derudover er der dejlige, rolige og smukke omgivelser i og omkring Dambach/Sèlestat.

Jeg er så heldig, at også i det franske er der fyldt med gode mennesker, der bidrager med opbakning til Konabussen. Her er Sèlestats lokale løbebutik RRUN et stort og rart bekendtskab. De har skaffet kontakter til det lokale træningsmiljø i området – og muligheden for at låne en tohjulet off road bandit !  Derudover er det VIRKELIG en lækker butik, tjek den endelig ud, hvis I er i området.

Første dag på campen endte lettere hektisk, med for mange praktisk opgaver og for få timer på en dag. Heldigvis kunne jeg blot smide et par lækre sæt tøj fra PureLime, som lige var landet, i tasken og en hel stak seamless layes til at træne i, og jeg er mere eller mindre kørende.
Madpakken og energien til både køretur og camp er sikret gennem Powerbar og HF Christianen, der hurtigt rykkede ud, da en tidspresset og manglende overblikspræget atlet ringede få dage før afgang i mangel på energi. All in all er der, trods en hektisk start på Camp Dambach 2019, sikret de bedste forhold for et godt outcome, endnu engang takket været af friends of the Konabus .. Uden venner som PureLime og Powerbar kunne hjulene ganske enkelt ikke holdes rullende!

https://purelime.com

https://www.powerbar.euDay one

Bussen rullende ind gennem byporten til Dambach la Ville kl ca 15 lørdag eftermiddag. Et ”hurtigt” indkøb af nødvendigheder til køleskabet, og et smut forbi yndlings butikken i Sèlestat, blev effekturet øjeblikkeligt efter bussen gjorde stop ved endestationen!

En rysteben tur gennem vinmarkerne blev sat i bogen ved året første tur kort i kort – et motivationrush uden lige.. som øko køer der kommer på græs for første gang efter vinter hi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *